Welkom op de website van Frangipani Opvang


Mijn naam is Noreen Iqbal en ik ben gastouder aan eigen huis. Graag zou ik u wat meer over mijzelf willen vertellen.


Ik ben geboren in maart 1985 en opgegroeid in Amsterdam. Daar heb ik mijn opleidingen gevolgd en werkervaringen opgedaan. Ik ben begonnen aan het Pieter Nieuwland College waar ik mijn VWO diploma in juni 2003 heb behaald. Ik wist al heel vroeg dat een Universitaire opleiding niets voor mij is. Ik heb meer affiniteit met kinderen dan voor boeken. In 2007 heb ik dan ook met succes de Pabo aan de HvA afgerond.


Als studente mocht ik op vele basisscholen stagelopen. Mijn begeleiders waren dusdanig tevreden dat ik meerdere malen als tijdelijke vervanging ben gevraagd. Vanuit een gemeentelijk project kon ik tevens op vrijwilligersbasis als mentor voor groep 8ers aan de slag. Mijn leukste bijbaan was op oproepbasis voor B.V. Partou Kinderopvang. Na mijn studie kon ik hier terecht als groepsleidster op een babygroep, waar ik met veel plezier tot 2011 gewerkt heb.


Na mijn opleiding wist ik al gauw wat de volgende stap was: trouwen met mijn jeugdliefde Glenn Muradin! In het jaar 2009 zijn wij in het huwelijksbootje gestapt. Samen hebben wij Amsterdam verlaten voor een eengezinswoning in Almere. Inmiddels hebben wij twee prachtige dochters. Selina is al 9 jaar en Julie 7 jaar.